ЧОЛОВІЧЕ ЛИЦАРСТВО.ЯКІ ПРАВИЛА ДИКТУЄ ОСІНЬ/ЗИМА?

ЧОЛОВІЧА КОЛАКЦІЯ СELINE ОСІНЬ-ЗИМА 2021/2022

Дизайнер Еді Сліман — один з головних бунтарів у світі моди. Він не боїться ризикувати, говорити, що думає й робити, що хоче. Саме він придумав вузькі костюми Dior Homme, заради яких Карл Лагерфельд схуд на 40 кілограмів. Потім на кілька років покинув створення одягу й присвятив себе фотографії, а також увесь рік жив в артрезиденції в Берліні. Потім як птах-фенікс повстав з попелу й очолив Saint Laurent, підняв обсяг продажу й популярність бренду в кілька разів і зі скандалом пішов. На сьогоднішній момент він очолює французький модний Дім Celine. Працюючи дизайнером Сліман надав нове життя відомому бренду та змінив його стиль. 

Нещодавно відбулося представлення нової колекції Celine. Вона нова, сачсне та бунтуюча. Чому? А ось і віповідь.

Еді Сліман відвідав Шамбор ще в підлітковому віці і з тих пір закоханий в знаменитий замок в долині Луари, який цінується за поєднання середньовічної та ренесансної архітектури. Судячи з останньої чоловічої колекції Celine, дизайнер все ще в полоні кладки з білого каменю, бастіонних веж і шпиля на даху.



Обладунки, зброєносці, лицарство, кольору і вишивки, що нагадують палацові і церемоніальні наряди XVI століття - Слиман створював колекцію грунтуючись на романтику часу. Кольчужна вишивка і оборки на шиї привнесли особливий настрій в одяг - вільну суміш лондонських джентльменів, скейтерів, рокерів, апрески і розкішного брендингу.

І все ж це була одна з найдоступніших колекцій Слимана для Celine, повна розкішних і яскравих блузонів, красивих верхніх пальто, подовжених байкерських курток і коротких дублянок, доповнених денимом, шкіряними жилетами і худі. Він знайшов прекрасний баланс між суворим шиком, вуличної крутизною і класичною елегантністю.






Коментарі